Nomonde crèche – vernieuwen gebouw en faciliteiten

Gedoneerde bedragen tot nu toe (tussenstand eind mei 2024).

Tot nu toe hebben zich al veel sponsoren gemeld door een bedrag over te maken of een toezegging te doen. Hartelijk dank daarvoor. Om met het project te kunnen starten komen we nog 10.000 Euro tekort op het totale bedrag van 50.000 Euro. Helpt u mee aan het vernieuwen van de crèche, voor een betere toekomst voor deze kinderen in Oudtshoorn? Zie ook onze flyer hieronder.

Nomonde crèche – vernieuwen gebouw en faciliteiten

Zoals zoveel gemeenten in Zuid Afrika heeft ook Oudtshoorn achtergestelde wijken. In Oudtshoorn heten die Bridgton en Bongolethu.

Hierbij treft u foto’s en een video aan van de crèche Nomonde in Bongolethu. Samen met Rotary Oudtshoorn, met Wilde Ganzen en met giften van diverse fondsen willen we deze crèche in een nieuwe ‘jas’ steken. Praktisch betekent dat, dat we deze kinderen een begin van een toekomst willen geven. Naast een betere school periode als peuter en kleuter ook voeding en medische zorg.

De totale nieuwbouw kosten bedragen ruim 1 miljoen Rand. Dat is ongeveer 50.000 euro. Wilde Ganzen is bereid om uw giften en donaties met 50% te verhogen. Dat betekent dat onze Stichting ongeveer 35.000 euro moet ophalen om uiteindelijk aan de benodigde 50.000 euro te komen (bekijk de begroting).

Dat moet toch haalbaar zijn? Doet u mee? Zie onze bankgegevens of scan de QR-code hieronder.

Doneer rechtstreeks via deze QR-code. Scan de code met uw camera of uw bankieren-app en volg de instructies op uw scherm

Deze bijdrage is geplaatst in Geen categorie. Bewaar de koppeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *