Even voorstellen: vrijwilligster Thari de Kleuver

Afgelopen maandag is de Alphense Thari de Kleuver aangekomen in Oudtshoorn. Zij zal daar de municipaliteit voor 3 maanden vrijwillig ondersteunen en onderzoek  doen naar de mogelijkheden voor verdere samenwerking tussen ondernemingen in Oudtshoorn en Alphen aan den Rijn.  Het is niet de eerste keer dat Thari in Oudtshoorn is, eerder in zij in Oudtshoorn geweest om te helpen bij het Centre of Hope project. Thari kijkt erg uit naar deze nieuwe uitdaging.

“Hoi, mijn naam is Thari, 23 jaar, en ik mag voor 3 maanden naar Oudtshoorn! In 2007 ben ik al eens in Oudtshoorn geweest om mijn steentje bij te dragen aan een project van de stedenband en dat beviel erg goed. Ik ben toen 3 weken in Zuid-Afrika geweest om te helpen bij het Centre of Hope project. Ik heb dan ook heel veel zin om nu weer terug naar Oudtshoorn te gaan. Ditmaal ga ik voor de gemeente aan de slag en is het mijn taak om mogelijkheden voor het uitbreiden van economische samenwerking tussen Alphen en Oudtshoorn te onderzoeken. Naast mijn werkzaamheden hoop ik mooie ervaringen op te doen, lol te hebben en van het prachtige Zuid-Afrika te genieten.”

Wij wensen Thari veel plezier in Oudtshoorn en kijken uit naar de resultaten van haar onderzoek!

 

Deze bijdrage is geplaatst in Geen categorie. Bewaar de koppeling.

Een reactie op Even voorstellen: vrijwilligster Thari de Kleuver

  1. Hans van Arkel zegt:

    Hoi Thari,

    Heel veel succes en plezier in Oudtshoorn!
    Geweldig dat je je op deze manier inzet. Echt top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *